Over

Benieuwd wie deze feestjes en workshops organiseert?IMG_9765_zps0f821873

Mijn naam is Kelly. Ik ben 24 jaar en woonachtig in het Noord-Brabantse Drunen. In 2009 heb ik Beautydream opgericht. De meiden en dames in mijn workshops geven mij iedere keer volop energie en gezelligheid. Het is ook voor mij iedere keer weer een feestje.

Als klein meisje was ik al vroeg geïnteresseerd in de beautycase van mijn moeder. Serieuze interesse in visagie kwam op 16-jarige leeftijd. In 2009 heb ik bij Beautypartner© een professionele masterclass visagie gevolgd om nog meer kennis op te doen en mijn technieken te verbeteren. Deze masterclass heeft mij het laatste zetje gegeven om mijn kennis en vaardigheden te willen delen met anderen. Mama lifestyle blog

Als ik geen feestjes geef, ben ik de trotse moeder van een klein meisje Lana en getrouwd met mijn man Yannick. Daarnaast ben ik in 2013 afgestudeerd aan de Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch als Sociaal Pedagogische Hulpverlener met de specialisatie GGZ agoog. Ik heb ervaring opgedaan in de (kinder)hulpverlening en dan met name gericht op orthopedagogiek en psychologie.

Naast mijn passie voor Beautydream heb ik een passie voor bloggen. Ik schrijf op mijn mama lifestyle blog  www.kellycaresse.nl over mode, healthy lifestyle, beauty en mijn leven als jonge moeder. Neem ook gerust daar een kijkje.

liefskelly